Här kommer receptet på mina chokladgoda romansmums, hihi.

  • 3 ägg
  • 4 dl socker
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl vatten
  • 300 g smält smör
  • 1/2 dl kaffe
  • 1 dl kokos
  • en nypa salt
Frosting:
  • 75 g smör
  • 1/2 dl kakao
  • 5 dl florsocker
  • 1 dl kaffe
  • 1 msk vaniljsocker
Vispa ägg & socker vitt & poröst. Blanda försiktigt ner resten utav ingredienserna & häll på ett bakplåtspapper i en ugnsform med hög kant. In i ugnen på 200°C i ca 15 minuter. 
Koka upp frostingingredienserna (utom kokosen) & bred över kakan. Strö över kokosen. Låt stelna. Skär kakan i småfyrkanter. Mums!