Idag är det exakt ett år sedan jag skapade denna fotoblogg. Wow, ett helt år sedan! Det var något av det bästa jag bestämt mig för att göra. Jag har fått så otroligt många fantastiska, peppande & värmande kommentarer. Kan inte säga tack nog för att visa hur tacksam jag är, åh tusen tusen tack! Ni är fantastiska! Bloggen har hjälpt mig att utvecklas jättemycket, eller rättare sagt - ni har hjälpt mig att utvecklas jättemycket. Här är några exempel på mitt utvecklande:

Solnedgången. Den första tagen i början som jag fick min kamera. Den är rörig & inte alls fin, tycker jag.

En av de senaste solnedgångsbilderna jag tagit.


En av de tidigaste höstbilderna jag tog.

Jag utvecklades & inspirerades, & då blev det såhär bra.


En av de tidigaste naturbilderna jag tog.

Jag övade & insåg hur viktigt färgerna, kompositionen & ljuset var. Då blev resultatet bättre.


Månbilder. Den allra första månbilden jag tagit, faktiskt första dagen jag fick min kamera.

Med mycket övning & tips senare blev det bara bättre & bättre. 


Djurbilder. Denna togs andra dagen jag fått min kamera, & jag kom ihåg att jag tyckte då väldigt mycket om denna. 

Men saker förändras, hihi. En av de bästa djurbilderna jag tagit är nu denna. :)

Tack alla ni som följer med mig på denna resa bland fotografier & min väg! Det betyder väldigt mycket. Så jag säger grattis på 1-årsdagen till mig själv & min fotoblogg, hihi. Passar på att tipsa er om fotobloggen facebook-sida https://www.facebook.com/Beckasfotoblogg som ni hemskt gärna får gå in & gilla. Om ni har blogkeen eller bloglovin kan ni följa mig här & här. Nysårskramar.