Det obligatoriska inlägget den första september, hihi. För nästan exakt ett år sedan skrev jag ett inlägg om hur ångestladdat & hemskt mitt september hade varit året därinnan [inlägget hittar ni här]. Jag var då rädd att det det året inte skulle bli bättre. Det blev det. Detta året är jag inte rädd, inte alls. Jag mår så mycket bättre, väldans mycket har förändrats & jag ser bara framemot hösten. Därför ska jag ägna två inlägg åt mina höstdrömmar, septemberplaner, höstlycka & septemberpepp! Hih. 


Det är dags att vända kalenderblad & höstfixa sitt rum. JAg börjar med att sätta upp vimplar, & snart ska det inhandlas en massa värmeljus & annat fint som gör rummet lite mysigare nu när höstmörkret är på väg. 


Åh, alla höstkläder. Stickade tröjor, halsdukar, vackra strumpbyxor, höstkängor, 50-talskjolar, & massormassor mer! 

Hösten = läsning. & vad passar bättre än att börja på ettan på Harry Potter? Idag drar han iväg till sitt första år på Hogwarts. Älska Harry Potter. 

Alla dessa höstkvällarna med en Harry Potter-bok framför sig passar det så fint med en kopp varm choklad. Det allra godaste är såklart mamma recept, som ni hittar här

Åh, alla vackra höstlöv. Så många vackra höstfotografier jag kommer att ta, alla löprundor & fotorundor i de vackra landskapen runt om. Åh.