Som ni kanske märkt är hösten min favoritårstid, & har en massa planer & drömmar om hösten som står & knackar på drömmen. 

I höst ska jag läsa mest hela tiden, drömma mig bort i andra världar. läsa i bibliotek, under träd, i sängen en söndagsmorgon med en kopp rykande teé bredvid mig. så underbart. 

 

Hösten är full av inspiration, & mycket kommer att hamna på ett papper. skrivet av en skrivmaskin jag fått av min mormor & morfar, i min rosa anteckningsbok, på skolpärmar och skrynkliga papper. 

Teé, teé, teé. var vore hösten utan teé? 

Långa helgfrukostar med vänner & familj. läsande, pratandes, eller lyssnandes på Melodikrysset eller Ring så spelar vi. det är något av det finaste som existerar. 

Åh, alla höstregn. efter regn kommer solsken, & i bästa fall regnbåge. de är så himlans vackra. 

plisserade kjolar, stickade halsdukar, höstkängor, olika strumpbyxor med olika färg & mönster, höstmössor, mm mm. höstklädsel är så inspirerande & vackert. 

God morgon allra finaste ni. idag är det lördag & jag är på mitt allra bästa humör. igår var jag & min älskade mamma på premiären av skräckfilmen The Conjuring. det är fint att ha en person man tycker bra om som är lika mycket skräckfilmsfantast som jag, hihi. redan när man kom in på bion märkte man att det var premiär. spänningen & pirrandet fanns i luften, alla skrattade & hade fjärilar i magen. inklusive jag. filmen var fantastiskt bra. 

när jag kom hem sent på fredagskvällen lade jag mig i sängen, virade in mig i mitt jordgubbsdoftande duntäcke (efter en incident igår då jag råkade spilla lite jordgubbsteé på täcket, hihi), hade mitt bästa vaniljteé i handen & tittade på reprisen av Doobidoo jag missat några timmar innan. 

nu är det dags att bege sig på nya äventyr. jag åker nu med min mamma & låtsaspappa till vår stuga där vi ska ut på olika secondhands & loppisar (ska bland annat fynda fina prylar till mitt rum som jag håller på att inreda), & bara ha det skönt ute i stugan. hoppas att ni får en lika fin helg.