Hej alla fina! Jag har fått förfrågningar om jag kunde ha en tävling där ni får skicka in er bästa vinterbild, så väljer jag ut den bästa. Självklart kan jag det! Detta är min första tävling, & det ska bli otroligt kul att hålla i den.


Den går ut på att:

  1. Välj ut din bästa vinterbild som är tagen av dig.
  2. Skicka den till photos-by-becka@hotmail.se (du hittar mailadressen även i menyn till höger) Skriv i mejlet ditt namn & din bloggadress, om du har någon. OBS! Ha rubriken "Min bästa vinterbild" efterföljt av ditt namn på mejlet.
  3. Titta in nästa fredag då jag representerar vinnaren.

Tävlingsreglerna:

  • Bilden måste vara tagen utav dig.
  • Du får bara vara med en gång med en bild.
  • Sista dagen att anmäla sig är onsdagen den 2 januari. 
Som skrivet ovan så representeras vinnaren med länk till eventuell blogg, namn & vinnarbilden fredagen den 4 januari. Priset är att länken till eventuell blogg, namn & vinnarbilden kommer att visas i menyn här till höger, januari ut. Tusen tack alla underbara, & lycka till!