Hej fina fina ni!

Gud vad längesedan jag satt här vid min ärvda stationära dator med en kopp tee i handen & filt runtom mig, & skrev här. & det är faktiskt lite tack vare min lillebror som plötsligt frågade mig; vad hände med blogg?

Livet runt omkring mig tog för mycket tid, & det gör det fortfarande. Men åh vad jag saknar stunder, alla fotografier, kontakten med er. Hur mår ni? Vad har hänt senaste tiden? Hur leker livet?

Själv har det senaste året varit händelsernas år. Jag slutade grundskolan, började gymnasiet, fyllde både 16 & 17, pluggar, tränar, lärt känna otroligt många nya, fantastiska människor. Det har både försvunnit älskade ur mitt liv, samtidigt som många kommit in. 

Tyvärr har jag inte fotograferat så mycket jag velat, men kameran har ändå fått hänga med lite då och då. Tänkte dela med mig av några bilder från början av vårterminen när jag precis börjat på gymnasiet & hela klassen åkte till Ven.