Först & främst vill jag säga tack till alla som deltog - tusen tack! Jag hade räknat med att det kanske var 5 stycken som skulle skicka in bilder. Om ens det. Men det var faktiskt över 25 stycken som skickade in - wow! En otroligt positiv överraskning, tack fina ni!

Alla bidragen var otroligt fina & vintriga bilder. Det var faktiskt rätt svårt att välja ut den finaste. Men tillslut blev det... *trumvirvel* Lottiz! Stort grattis både till vinsten & den otroligt fina & vintriga bilden! 

Bilden förmedlar verkligen en känsla av vinter. Solen skiner, snön ligger på marken & barnen åker pulka. Hennes blogg heter http://lottizdays.blogg.se & hon är en fotograferande småbarnsmamma. I hennes fina blogg får man följa hennes & hennes familjs liv, samtidigt som man får ta del av hennes vackra & fina fotografier. En blogg jag själv följer, & varmt rekommenderar. Grattis! 


& nu såklart undrar jag vad ni tycker om denna tävlingen. Var det bra att ha en fototävling? Ska jag ha en till i framtiden? Jag var själv tveksam eftersom jag inte deltar i tävlingar så ofta, men eftersom det var en läsares förslag så hade jag denna, & det var otroligt kul att hålla i den! Skulle vara oändligt tacksamma om ni röstade i omröstningen här nere: